Waarom krijg ik een postcode error bij Marktplaats?

Probeer je een advertentie te publiceren met onze Marktplaats WooCommerce plugin? Dan ben je de volgende foutmelding vast al eens tegengekomen: postcode is te lang en mag niet langer zijn dan 6 karakters.

We doelen in dit geval op de postcode, die je hebt ingesteld in de instellingen van de plugin. Deze kun je vinden via WooCommerce > Instellingen > tabblad Marktplaats

De spatie in de postcode telt ook als een karakter. Hierdoor wordt deze als 7 in plaats van 6 karakters gezien. Je kunt dit eenvoudig oplossen door de spatie te verwijderen!