Hoe autoriseer ik de Marktplaats plugin?

Voordat je kunt beginnen met het plaatsen van advertenties, dien je als eerste de plugin te autoriseren. In dit artikel leggen wij stapsgewijs uit hoe je dit kunt doen.

1. In Wordpress, ga naar WooCommerce > Instellingen
  2. Vervolgens tabje Marktplaats > mini tabje Autorisatie
  3. Klik op: '(Klik om te autoriseren)'
  4. Login middels je Marktplaats logingegevens

Gelukt! De plugin is nu geautoriseerd en je kunt beginnen met het plaatsen van advertenties.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd contacteren telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via [email protected]