Nadat je het zip-bestand hebt gedownload, kun je de WooCommerce plugin installeren in de backend van je WordPress website. Uitpakken van het zip-bestand is niet nodig.

In dit artikel wordt de 'Bol.com for WooCommerce' plugin als voorbeeld gebruikt. De benodigde handelingen voor andere plugins zijn identiek.

Stappen

1. Ga in je WordPress backend naar Plugins en klik op Voeg nieuwe plugin toe
  2. Klik vervolgens op de knop - linksboven - Upload plugin
  3. Klik op Bestand kiezen en selecteer het gedownloade zip-bestaan (bijv. woosa-bol-v1.1.0.zip) en klik op Open
  4. Klik vervolgens op de knop Installeer nu
  5. De installatie kan enkele seconden duren. Zodra de installatie is afgerond kun je op de knop Activeer plugin klikken.

Klaar!

Heb je de plugin geïnstalleerd en geactiveerd? Dan kun je aan de slag!