Om webservers tegen misbruik te beschermen, is er een tijdslimiet ingesteld voor hoe lang een PHP-script kan worden uitgevoerd.

De daadwerkelijke tijdslimiet verschilt per hostingbedrijf, maar meestal is de maximale uitvoeringstijd ingesteld tussen 30 en 60 seconden.

Wanneer een script de maximale uitvoeringstijdlimiet bereikt, resulteert dit in een maximale uitvoeringstijd overschreden fout.

Er zijn een aantal manieren om deze fout op te lossen:

Methode 1 - wijzig bestand wp-config.php

Voeg onderstaande code toe aan het bestand wp-config.php:

set_time_limit(300);

Methode 2 - wijzig bestand .htaccess

Voeg onderstaande code toe aan het bestand .htaccess:

php_value max_execution_time 300

Methode 3 - wijzig php.ini

Voeg onderstaande code toe aan php.ini:

max_execution_time = 300

Ready!

Heb je nog steeds problemen? Neem contact met ons op via support@woosa.nl.