Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe in WordPress?

In sommige gevallen vragen wij toegang tot jouw WordPress backend. Door ons toegang te geven tot jouw WordPress backend, kunnen we problemen onderzoeken en direct oplossen. In dit geval is het verstandig om een nieuwe gebruiker aan te maken in WordPress. In dit artikel, leggen we je uit hoe je dit doet.
  1. Ga in de WordPress backend naar het menu-item Gebruikers.
  2. Klik linksboven op Nieuwe toevoegen en vul de onderstaande gegevens in:
  • Gebruikersnaam: woosa
  • E-mailadres: support@woosa.nl
  • Gebruikersmelding versturen: aanvinken

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Stuur ons dan een e-mail naar support@woosa.nl. We helpen je graag!