Wat houden de VidaXL instellingen in?

De Van der Meer WooCommerce plugin heeft enkele opties, om het importeren van producten nog verder te definiëren. Hieronder leggen we uit, wat deze opties inhouden.

Instellingen

Algemeen

Titel Toelichting Waarde
Status van orders controleren
Hoe vaak dient de (verzend)status van een bestelling gecontroleerd te worden?
  • Tweemaal daags
  • Dagelijks
Verzend bestellingen
Op welk moment moet de bestelling doorgestuurd worden naar VidaXL voor verzending?
  • Wanneer bestelling betaald is
  • Wanneer bestelling in de wacht staat
  • Wanneer orderstatus is voltooid
  • Nooit, schakel automatische verzendopdrachten uit
Verkoopprijs percentage
Marge bovenop de inkoopprijs percentueel
Alleen cijfers
Verkoopprijs bedrag
Marge bovenop de inkoopprijs vast bedrag
Alleen cijfers

Aan het importeren

Titel
Toelichting
Waarde
Min. prijs
Minimale inkoopprijs van het product dat geïmporteerd mag worden
Alleen cijfers
Max. prijs
Maximale inkoopprijs van het product dat geïmporteerd mag worden
Alleen cijfers
SKU-prefix
De standaard SKU van VidaXL wordt geïmporteerd. Je kunt hier een eigen code voor zetten.
Cijfers en letters
Uitverkochte producten
Wat te doen met producten die niet op voorraad zijn bij VidaXL.
  • Uitsluiten
  • Zet op concept

Bestaande producten

Het kan gebeuren dat je de product titel en/of beschrijving bewerkt. In dat geval wil je natuurlijk niet dat deze informatie overschreven worden, bij de eerstvolgende update.

Titel
Waarde
Titel bijwerken
Vink aan om wel te overschrijven
Beschrijving bewerken
Vink aan om wel te overschrijven
SKU-prefix bijwerken
Vink aan om wel te overschrijven
Galerij afbeelding bijwerken
Vink aan om wel te overschrijven

Klaar!

Je hebt nu alles geconfigureerd om te starten met het importeren van producten vanuit VidaXL. Benieuwd hoe je producten moet importeren? Lees het artikel: Importeer producten vanuit VidaXL.