Hoe configureer ik de VidaXL WooCommerce plugin?

Heb je de VidaXL WooCommerce plugin geïnstalleerd en geactiveerd? Dan dien je de instellingen te configureren, zodat je van start kunt gaan met het verkopen van je producten.

Algemeen

Naam  Waarde
API sleutel De licentiecode die je van Woosa hebt ontvangen. Benieuwd hoe je een licentiecode van Woosa ontvangt? Lees dit artikel.
API e-mailadres Het e-mailadres waarmee je de VidaXL plugin hebt aangeschaft bij Woosa
Orders toestaan vanaf Selecteer het land dat door VidaXL is toegestaan voor dropshipping.
E-mailadres Het e-mailadres van jouw VidaXL account
API-token De API-token van jouw VidaXL account. Benieuwd waar je deze kunt vinden? Lees dit artikel.
Testmodus Wil je eerst enkele orders testen? Vink dan deze optie aan.
Test e-mailadres Het e-mailadres van jouw VidaXL test account.
Test API-token De API-token van jouw VidaXL test account.