Hoe verwijder ik mijn VidaXL producten uit WooCommerce?

Wil je een product niet meer verkopen? Of wil je graag opnieuw beginnen met het importeren van producten? Dan kun je reeds geïmporteerd VidaXL producten met onze VidaXL WooCommerce plugin, eenvoudig verwijderen.

Alle producten in één keer verwijderen

Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad VidaXL. Klik vervolgens op Producten importeren. Je ziet direct alle statistieken van jouw laatste import. Onder de knop Controleren op aantal producten zie je een link staan met Verwijder alle geïmporteerde producten

Als je hierop hebt geklikt wordt het verwijderen van alle VidaXL producten in gang gezet. Je wordt op de hoogte gehouden via een voortgangsbalk.

Terwijl alle producten verwijderd worden, kun je gewoon door blijven gaan met het aanpassen van je website.

Enkele producten verwijderen

Om een enkele product te verwijderen, ga je naar het WooCommerce producten overzicht. Zoek vervolgens het product op dat je wilt verwijderen en selecteer deze. Zoek vervolgens nog een product op dat je wilt verwijderen en selecteer deze ook.

Ga vervolgens rechtsboven naar Acties en kies voor Verplaatsen naar prullenbak. Vergeet niet op Toepassen te klikken.

Het product wordt nu tijdelijk verwijderd, maar is nog steeds beschikbaar onder Prullenbak. Wil je de producten definitief verwijderen? Volg dan dezelfde stappen, maar kies nu voor Definitief verwijderen