Hoe activeer ik mijn Woosa licentiecode?

Om alle functionaliteiten van de door jou gekozen WooCommerce plugin te kunnen gebruiken, heb je een geldige licentiecode nodig. Deze dien je vervolgens te activeren in jouw WordPress backend, bij de instellingen van de betreffende plugin.

Waar vind je jouw licentiecode?

Je kunt de licentiecode altijd terugvinden in je Woosa account. Je gebruikersnaam is je e-mailadres en je wachtwoord heb je zelf aangemaakt tijdens het aanschaffen van de licentie.
  • Login op jouw Woosa account
  • Ga naar het tabblad Licenties
  • Klik op de knop Bekijk achter door jouw gekozen plugin
  • Er verschijnt een lange willekeurige code, dit is je licentiecode
  • Kopieer en plak deze vervolgens in de instellingen van de plugin via WooCommerce > Instellingen > tabblad van de plugin > mini-tab Licentie.

Is jouw licentiecode niet geactiveerd? Dan ontvang je geen automatische updates met alle gevolgen van dien.

Klaar!

Wordt de licentiecode herkent? Dan zal de status van de plugin wijzigen van Inactief naar Actief. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via +31 320 337 777 of via onze website