Om alle functionaliteiten van de WooCommerce plugin te kunnen gebruiken, heb je een geldige licentie nodig. Deze dien je vervolgens te activeren in de backend, bij de instellingen van de betreffende plugin.

Waar vind je jouw licentiecode?

E-mail

Nadat je een plugin bij Woosa hebt aangeschaft, ontvang je van ons een e-mail met de download link en licentiecode. De licentiecode begint altijd met wc_.

Mijn account

Ben je de e-mail kwijtgeraakt? Dan kun je de licentiecode altijd terugvinden in je Woosa account. Je gebruikersnaam is je e-mailadres en je wachtwoord heb je zelf aangemaakt tijdens het aanschaffen van de licentie.

Je licentiecode is gekoppeld aan het e-mailadres waarmee je hebt afgerekend. Beide moeten overeenkomen met elkaar om je plugin en licentie te activeren.

Klaar!

Wordt de licentiecode herkent? Dan zal de status van de plugin wijzigen van Inactief naar Actief. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via +31 320 337 777 of support@woosa.nl