Waarom staat mijn licentie op inactief?

Waarom staat je licentie op inactief?

Er zijn enkele reden waarom je licentie op inactief kan staan:
  • Er zijn openstaande betalingen
  • De meest recente betaling is mislukt
  • De licentie is opgezegd
Woosa verstuurt automatisch herinneringen als een betaling mislukt. Wanneer je de betaling alsnog voldoet, activeren wij je licentie direct binnen enkele uren.

Wat houdt een inactieve licentie in?

Een inactieve licentie betekent dat je niet alle functionaliteiten van de door jou aangeschafte plugin kunt gebruiken. Daarnaast ontvang je – zolang je licentie inactief is – geen support en automatische updates meer van het team van Woosa.