Hoe configureer ik de Adyen betaalmethoden?

Nadat je de instellingen van de Adyen WooCommerce plugin hebt geconfigureerd, kun je de betaalmethoden configureren. De Adyen WooCommerce plugin ondersteunt momenteel de volgende betaalmethoden:

Betaalmethoden
Land
iDEAL
NL
SEPA incasso
EU
Bancontact
BE
Giropay
DE
Sofort
DE
Boleto
BR
Alipay
CH
WeChat Pay
CH
Google Pay
INT

Betaalmethoden activeren in WooCommerce

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Betalingen.
  2. Klik op een van de betaalmethoden om deze te activeren en de omschrijving in het afrekenproces aan te passen.
  3. Vergeet niet op Wijzigingen opslaan te klikken.

Betaalmethoden activeren in Adyen

Krijg je een foutmelding bij het activeren van betaalmethoden in WooCommerce? Controleer of deze geactiveerd zijn in Adyen.

1. Ga naar jouw Adyen account.
  2. Ga naar Account > Betaalmethoden.
  3. Staat de status op ACTIVE dan zou de betaalmethoden ook in WooCommerce geactiveerd kunnen worden.
  4. Wil je een betaalmethoden toevoegen, klik dan op Voeg betaalmethode toe.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken per e-mail via support@woosa.nl.