Hoe koppel ik mijn FTP account van Van der Meer?

Alvorens je producten kunt importeren met de Van der Meer WooCommerce plugin, ontvang je een FTP account van Van der Meer. Deze dien je eerst te koppelen in de instellingen van de plugin.

Stap 1)

Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Van der Meer.

Stap 2)

Klik vervolgens op FTP verbinding om de gegevens van het FTP account in te vullen.

Heb je nog geen FTP account ontvangen? Neem dan contact op met Van der Meer via: klantenservice@vdmdtg.nl.

Stap 3)

Vul de gegevens van het FTP account als volgt in:

Host ftp.vdmdtg.nl
Gebruikersnaam Gebruikersnaam aangeleverd door Van der Meer
Wachtwoord Wachtwoord aangeleverd door Van der Meer

Kom je er niet uit?

Lukt het je niet om het FTP account te koppelen? Neem dan contact met ons op via support@woosa.nl. We helpen je graag!