Waarom loopt het importeren van Van der Meer producten vast?

Ben je al enige tijd aan het wachten tot je Van der Meer producten geïmporteerd zijn en blijft de voortgangsbalk continu op hetzelfde percentage hangen? Dan kan het zijn dat je WordPress omgeving de data niet goed kan verwerken. Gelukkig kunnen we dit oplossen!

Als het importeren van producten vastloopt, kan dit met de PHP limieten van je server en website te maken hebben. Onderstaand leggen we je uit, hoe je deze limieten zelf eenvoudig kunt verhogen.

max_execution_time 3000
memory_limit 256M
post_max_size 64M
upload_max_filesize 64M

memory_limit

Ook wel bekend als 'WP_MEMORY_LIMIT'. We hebben een uitgebreid artikel geschreven over het verhogen van je memory limit. Lees het artikel hier.

max_execution_time

Ook wel bekend als PHP time limit. We hebben een uitgebreid artikel geschreven over het verhogen van je PHP time limit. Lees het artikel hier.

post_max_size

Dit bepaald de maximale bestandsgrootte welke ge-upload kan worden naar je WordPress website. We hebben een uitgebreid artikel geschreven over het verhogen van je upload_max_filesizeLees het artikel hier.

upload_max_filesize

Dit bepaald de maximale bestandsgrootte welke ge-upload kan worden naar je WordPress website. We hebben een uitgebreid artikel geschreven over het verhogen van je upload_max_filesizeLees het artikel hier.