Waarom krijg ik de melding dat ik een categorie moet selecteren?

Krijg je de melding te zien dat je een categorie moet selecteren? Dan ben je waarschijnlijk de eerste die het door jou gepubliceerde product op bol.com gaat verkopen.

Wat te doen met nieuwe producten voor bol.com?

Je kan de producten handmatig op bol.com neer zetten. Dit kan 4 werkdagen duren voordat het is gecontroleerd en goedgekeurd door bol.com.

Met onze bol.com content connectie addon kan je eenvoudig en semi-automatisch nieuwe producten toevoegen op bol.com. Heb je een nieuw product gepubliceerd? Dan krijgt deze een oranje uitroepteken. Vervolgens kun je aanvullende informatie invullen via WooCommerce > Instellingen > tabblad Content Connectie

Hulp nodig?

Kom je ergens niet uit? Neem contact op met ons support desk via support@woosa.com. We helpen je graag!