Hoe activeer ik de Adyen notificaties?

Het activeren van Adyen notificaties is noodzakelijk om actuele betaal statussen te ontvangen. We leggen je graag uit hoe je de notificaties activeert.

1. Login op jouw Adyen account om de notificaties te activeren
  2. Ga vervolgens naar Account > Webhooks
  3. Klik naast Standard Notification op de knop Add
  4. Onder Transport, vul de volgende gegevens in:
    • URL – https://jouwdomein.nl/wp-json/woosa-adyen/payment-status
    • Method – HTTP POST
    • Activeer de Active checkbox
  5. Vul onder Authentication een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze in.
  6. Klik op de knop Save Configuration

Ben je klaar in jouw Adyen account? Dan dien je de aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord, in te vullen in WooCommerce. Ga hiervoor naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Adyen > mini-tab Notificaties en vul de gegevens in. Vergeet niet op Wijzigingen opslaan te klikken.

Gebruik je de Boleto betaalmethode?

Herhaal dan bovenstaande stappen voor de Boleto Bancario Pending Notification. Gebruik hierbij exact dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord.