Waarom krijg ik een error bij het publiceren van een product?

Wil je een product publiceren op bol.com, maar krijg je een rood uitroepteken te zien? Dan is er iets misgegaan.

Hoe los ik mijn error op?

Als je met je muis over het uitroepteken gaat, zie je een kleine samenvatting waardoor de error ontstaan is. Om de volledige details omtrent de error te zien, kun je het beste naar het specifieke product in WooCommerce gaan. Klik vervolgens op het tabblad bol.com, om de volledige error te zien.

Meest voorkomende errors

Error Hoe op te lossen?
Vul een geldig voorraad niveau in (tussen 1 en 999) Onze bol.com plugin neemt het voorraad niveau van het WooCommerce product over. Als deze niet staat ingeschakeld of geen voorraad heeft, kan het product niet gepubliceerd worden.
Update prijs - deze actie kan niet worden verwerkt omdat dit product niet is gekoppeld aan een aanbieding in bol.com. Publiceer dit eerst. Wil je prijs van een product bijwerken op bol.com? Dan dient het product eerst via WooCommerce op bol.com gepubliceerd te worden.
[Offer not found] The offer [ID/UID: 12b651d9-3d32-4b97-bb5c-1d233fb6034c] does not exists De bol.com WooCommerce plugin, probeert continu het product bij te werken in bol.com. Op die manier zijn de voorraden bijvoorbeeld altijd actueel. Als dit probleem zich voordoet, dan kan het zijn dat het product uit bol.com is verwijderd. Dit los je op door eerst het product in WooCommerce te resetten en vervolgens opnieuw te publiceren.