Waarom wordt er geen factuur aangemaakt in Teamleader?

Om de Teamleader WooCommerce plugin vlekkeloos te laten verlopen, dien je de instellingen in jouw Teamleader account correct te hebben geconfigureerd.

Betaaltermijnen

De Teamleader WooCommerce plugin maakt standaard gebruik van de 14 dagen betaaltermijn. Deze dient geactiveerd te zijn in de instellingen van jouw Teamleader account. In onderstaande video laten wij je zien hoe je dit doet.

Over het algemeen hebben alle Teamleader accounts de betaaltermijn automatisch geactiveerd. Mocht dit niet het geval zijn, voeg deze dan handmatig toe.

Kom je er niet uit?

Worden facturen nog steeds niet aangemaakt in Teamleader? Neem dan contact met ons op via support@woosa.nl