Waarom heb ik een VidaXL afbeelding server error?

Krijg je een melding dat een afbeelding niet correct is ingeladen met de VidaXL plugin? In dit artikel leggen wij je uit hoe dit probleem ontstaat en hoe je het oplost.

Waarom ontstaat de error?

Je hoeft je geen zorgen te maken, deze error is niet schadelijk voor de website of voor de VidaXL producten op je website. De error kan zich eens in de zoveel tijd voordoen.
De error ontstaat omdat er een afbeelding niet goed word ingeladen vanuit de documenten van VidaXL.

Hoe los ik de foutmelding op?

Je krijgt een optie om de afbeeldingen opnieuw in te laden. Deze optie moet je vervolgens selecteren om het uit te voeren. Dit zou de error moeten verhelpen.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via support@woosa.com. We helpen je graag!