Hoe activeer ik de plugin/licentie?

Nadat de plugin is geïnstalleerd moet je de plugin nog wel activeren.
Is de plugin nog niet gedownload? Informatie over hoe je deze installeert kan je vinden via: https://support.woosa.nl/hc/nl/articles/360005949357-Installatie-via-de-website

Dit zorgt ervoor dat er een verbinding is tussen de WooCommerce plugin en Woosa.

Hoe activeer ik de plugin?
Bij de meeste plugins kan je de plugin activeren door de volgende stappen:
WooCommerce > Instellingen > 'Plugin' > Algemeen/Licentie (De laatste kan soms verschillen per plugin)

Voor de bol.com plugin kan je er via de volgende stappen komen:
Bol.com > Instellingen > Licentie.

Daar is een veld voor API Key en API Email, hier dien je de API Key in te vullen die je van ons heb gekregen via de email. Voorbeeld van de API Key: wc_order_xCgKqm8sJsK1R_bd_QFq0FPlFxwMS
Bij het veld voor de API Email dien je het email adres in te vullen waarop het account van Woosa staat.

Hierna klik je op opslaan.
De status moet nu veranderen van ''inactive' naar 'active'.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via support@woosa.nl. We helpen je graag!