Hoe koppel ik WooCommerce aan mijn Teamleader account?

In dit artikel leggen we stapsgewijs uit hoe je je Teamleader account met onze plugin koppelt.

Eerst zorg je ervoor dat de plugin is geactiveerd met jou API key en email, door ons gegeven naar aanschaffing. Voor meer informatie hoe je onze plugins activeert vind je in dit artikel:

Het autoriseren van de Teamleader plugin gaat als volgt:

1. Navigeer in je backend naar WooCommerce->Instellingen.
  2. Vervolgens klik je op het tabje 'Teamleader' en zoek je naar het kopje 'Teamleader application'
  3. Klik op 'Autoriseren', een nieuw venster opent zich nu.
  4. Je dient nu in te loggen met je Teamleader account.
  5. Succes! De Teamleader plugin is nu geautoriseerd.

Als het niet lukt met autoriseren, heb je vermoedelijk de verkeerde inloggegevens gebruikt van je Teamleader account.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via support@woosa.nl. We helpen je graag!