Waarom blijft mijn product status vasthangen?

Soms komt het voor dat je product vast blijft hangen op bijvoorbeeld de status 'Bijwerken'. Hier leggen wij stapsgewijs uit hoe je dit zelf kunt oplossen.

Om te beginnen kun je op 2 manieren producten resetten.

• Per individueel product
  • Meerdere producten in bulk

Per individueel product

Ga in je Wordpress backend naar Producten en klik op het product die je wilt resetten. In het product, scroll naar beneden tot je komt bij Product data en klik op het tabblad Bol.com.

1. Klik op Actie en klik vervolgens op Reset.
  2. Update het product.
  3. Na het resetten van het product zal deze niet meer zijn gepubliceerd.
  4. Vervolgens klik je op Actie en Publiceer je het product weer.
  5. Wacht ongeveer 5 minuten voordat je product is gepubliceerd.
  6. Je product is nu met succes ge-reset en zal weer van groen vinkjes zijn voorzien!

Meerdere producten in bulk

Ga in je Wordpress backend naar Producten en klik linksboven op Actie. Om meerdere producten te resetten, vink deze alvorens aan!

1. Klik op Actie en klik vervolgens op Reset.
  2. Klik op Toepassen.
  3. Na het resetten van het product zal deze niet meer zijn gepubliceerd.
  4. Vervolgens klik je op Actie en Publiceer je het product weer.
  5. Wacht ongeveer 5 minuten voordat je product is gepubliceerd.
  6. Je product is nu met succes ge-reset en zal weer van groen vinkjes zijn voorzien!

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via support@woosa.com. We helpen je graag!