Kan ik in meerdere landen verkopen met de VidaXL plugin?

Helaas is het niet mogelijk om met de VidaXL plugin in meerdere landen te verkopen zoals Nederland en Belgie. Wel kan je uiteraard kiezen tussen een van de twee, mits je een account heb in het betreffende land.
De plugin is ook enkel te koppelen aan 1 VidaXL account.

Mocht je dit alsnog willen proberen, dan dien je een nieuwe website te maken met een nieuwe licentie.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via support@woosa.com. We helpen je graag!