Hoe koppel ik WooCommerce met bol.com?

Voor het koppelen van jouw WooCommerce webshop aan jouw bol.com verkoopaccount, hebben we een Client ID en Client Secret nodig. Deze dien je zelf aan te maken in jouw bol.com verkoopaccount. Hoe je dit doet?
  1. Log in op het verkoopaccount van bol.com
  2. Klik rechtsboven op je bedrijfsnaam en vervolgens op Instellingen
  3. Klik onder Diensten op API instellingen
  4. Klik onder Client credentials op Aanmaken (Het kan zijn dat je eerst een contact persoon moet invullen)
  5. Vul een willekeurige naam in en klik op Ja, voeg toe
  6. Het Client ID is direct zichtbaar, kopieer deze naar het Client ID veld in de instellingen van de bol.com plugin
  7. De Client Secret kun je zien door op Toon Secret te klikken, kopieer deze naar het Client Secret veld in de instellingen van de bol.com plugin
  8. Klik vervolgens op Sla wijzigingen op. Indien de status op Niet geautoriseerd blijft staan, klik op Klik om te autoriseren.

Kom je er niet uit?

Lukt het je niet om de bol.com plugin correct te configureren of heb je aanvullende vragen over de instellingen? Neem dan contact met ons op via support@woosa.nl.