Hoe publiceer ik een product vanuit WooCommerce naar Amazon?

Heb je de Amazon WooCommerce plugin geïnstalleerd en geconfigureerd? Dan kun je producten vanuit WooCommerce gaan publiceren naar de Amazon marktplaats.

Koppel een unieke identifier

Een unieke identifier is een een ASIN, EAN, ISBN en meer. In dit artikel leggen we meer uit over deze unieke identifiers.

Per WooCommerce product kun je de bepalen welke identifier je wilt koppelen. In Europa is de EAN code de meest gebruikte. Dit is de meest generieke identifier welke in de Verenigde Staten UPC wordt genoemd en de overige landen GTIN.

Publiceer een product

Staat je product klaar om gepubliceerd te worden op Amazon? Ga dan naar het product overzicht en klik rechts bovenin op de dropdown Bulk acties en kies vervolgens voor Amazon: publiceer. Vergeet niet op de knop Toepassen te klikken.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met onze support desk per telefoon via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com.