Hoe autoriseer je de Amazon API?

Alvorens je deze stap doorloopt, dien je eerst de Amazon WooCommerce plugin te autoriseren met je Amazon Seller Account. In dit artikel leggen wij je uit hoe je dit doet.

Autoriseer de Amazon API

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Amazon > mini-tab Autorisatie;
  2. Je dient allereerst jouw Seller ID in te vullen. Deze kun je vinden door in je Amazon Seller Account rechtsboven naar Settings > Account Info te gaan en vervolgens op Your Merchant Token te klikken;
  3. Vul Your Merchant Token in bij het Seller ID veld in de instellingen van de Amazon WooCommerce plugin;
  4. Vervolgens dien je jouw MWS Authorization Token in te vullen. Deze kun je vinden in je Amazon Seller Account via Settings > User Permissions;
  5. Klik onder Third-party developer and apps op de knop Manage your apps;
  6. Vervolgens kun je bij de Developer name Woosa, welke we in de vorige stap hebben aangemaakt, jouw MWS Authorization Token ophalen;
  7. Vul jouw MWS Authorization Token in de instellingen van de Amazon WooCommerce plugin.
  8. Tot slot, kies de marketplace waarop je wilt verkopen. Momenteel is deze nog land gerelateerd;
  9. Alles gedaan? Vergeet niet om op Wijzigingen opslaan te klikken. De status zou direct moeten veranderen naar Authorized.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig of aanvullende vragen? Neem contact met ons op via onze support desk telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com.