Hoe autoriseer je de Amazon WooCommerce plugin met het Amazon Seller Account?

Voordat je kunt starten met het gebruiken van onze Amazon WooCommerce plugin, dien je - gedurende de BETA handmatig - onze app te autoriseren. In dit artikel leggen we je uit hoe je de Amazon WooCommerce plugin autoriseert met het Amazon Seller Account.

Amazon Seller Account

1. Login op het Amazon Seller Account dat je wilt koppelen;
  2. Ga rechtsboven naar Settings > User Permissions;
  3. Klik onder Third-party developer and apps op de knop Visit manage your apps;
  4. Klik vervolgens onder Manage your apps op Authorize new developer;
  5. Vul bij Developers name de waarde Woosa in;
  6. Vul bij Developer ID het ID in welke wij je per e-mail hebben gestuurd.

Alles gedaan? Dan heb je de Amazon WooCommerce plugin geautoriseerd met jouw Amazon Seller Account. Je kunt nu de autorisatie in de WooCommerce plugin configureren. Lees dit artikel om erachter te komen hoe je dit doet.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig of aanvullende vragen? Neem contact met ons op via onze support desk telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com.