Waar vind ik de Loyverse Access Token?

Om de Loyverse WooCommerce plugin te autoriseren, heb je een Loyverse Access Token nodig. Deze kun je ophalen in je Loyverse account. In dit artikel leggen we uit waar je Access Token kunt vinden.

Access Token in Loyverse account

1. Log in op jouw Loyverse account.
  2. Ga in het linkermenu naar Integrations en klik op Access Tokens.
  3. Klik op de knop Add Access Token.
  4. Geef de Access Token een naam en Experation date zover mogelijk in de toekomst.
  5. Klik op Save.
  6. Kopieer de Access Token en plak deze in WooCommerce.

Access Token in WooCommerce plaatsen

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Loyverse > mini-tab Autorisatie.
  2. Plak de Access Token in het veld en klik op Opslaan & autoriseren.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Laat het ons weten. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com. We helpen je graag!