Hoe moet ik producten van Loyverse naar WooCommerce importeren?

Loyverse is een kassasysteem, welke je kunt inzetten voor je fysieke winkel. Heb je ook een webshop? Dan is het belangrijk om je online- en fysieke winkel volledig in sync te hebben. Daarom hebben wij de Loyverse WooCommerce plugin ontwikkelt.

Loyverse is leidend

Jouw Loyverse POS is leidend. Oftewel, (nieuwe) producten dien je in eerste instantie aan te maken in het dashboard van Loyverse, alvorens je deze kunt importeren naar WooCommerce.

Producten aanmaken in Loyverse

Loyverse heeft - net als WooCommerce - 2 opties voor het aanmaken van producten:

1. Simpel product
  2. Variabel product

Beide producttypes worden conform de standaard van WooCommerce geïmporteerd.

Simpel product

Een simpel product heeft geen variaties, zoals: kleur, maat, afmetingen etc. Waardoor het product ook maar 1 prijs en 1 voorraadniveau heeft.

Variabel product

Een variabel product heeft wel variaties, zoals: kleur, maat, afmetingen etc. De prijs, voorraad en andere zaken kunnen verschillen per variatie.

Om een product aan te maken in Loyverse log je in op jouw Loyverse dashboard en volg je onderstaande stappen:

• Ga naar Items > Item list in het linkermenu.
  • Klik linksboven op Add item.
  • Vul alle noodzakelijke informatie in. De volgende velden zijn verplicht: naam en prijs.
  • Klik rechtsonder op de knop Save om het product op te slaan.

Producten importeren van Loyverse naar WooCommerce

• Log in op jouw WordPress dashboard.
  • Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Loyverse > mini-tab Import items.
  • Klik op de knop Click to Import.

Tijdens het importeren van producten kun je jouw WordPress website blijven bewerken. Afhankelijk van het aantal producten, kan het enige tijd duren voor alle producten geïmporteerd zijn.

Hulp nodig?

Loop je vast? Je kunt ons bereiken telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com. We helpen je graag!