Wanneer wordt mijn voorraad ge-update?

Het voordeel van de Loyverse WooCommerce plugin, is dat jouw voorraad altijd in sync is in zowel jouw kassasysteem als webshop. In dit artikel leggen wij je uit in elke situaties jouw voorraad ge-update wordt.

Bestelling

Heb je een bestelling? Dan wordt deze aangemaakt in Loyverse als een Receipt. Hierdoor wordt de voorraad direct bijgewerkt in Loyverse.

Nieuwe voorraad

Heb je nieuwe producten ingekocht en is het voorraadniveau gewijzigd? Wijzig de voorraad dan in Loyverse, zodat deze daarna ook - automatisch - ge-update wordt naar WooCommerce.

Hulp nodig?

Loop je vast? Neem contact met ons op telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com. We helpen je graag!