Wat gebeurt er als ik mijn product informatie wijzig in Loyverse?

Het kan voorkomen dat je jouw product informatie wijzigt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: omschrijving, afbeeldingen en prijs. In dit artikel leggen we uit hoe dat werkt in combinatie met de Loyverse WooCommerce plugin.

Geen automatische update

Op dit moment wordt product informatie (nog) niet automatisch bijgewerkt naar WooCommerce. Het toekennen van product informatie, gebeurt alleen bij het importeren van producten.

Wijzig je dus de prijs van een product in Loyverse? Zorg er dan voor dat je deze ook handmatig wijzigt in WooCommerce, zodat beide systemen in sync blijven.

Opnieuw importeren

Er is ook een andere mogelijkheid. Heb je niet alleen de prijs van een product gewijzigd, maar meerdere parameters? Dan is het misschien niet zo efficiënt om dit handmatig ook nog in WooCommerce te verwerken.

Doorloop in dat geval de onderstaande stappen:

• Verwijder het product in WooCommerce permanent, oftewel: klik eerst op Prullenbak en leeg vervolgens de Prullenbak in het product-overzicht van WooCommerce.
  • Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Loyverse > mini-tab Import items.
  • Klik op de knop Click to Import
  • De verwijderde producten zullen opnieuw worden geïmporteerd met de correcte informatie.

Hulp nodig?

Loop je vast? Neem contact met ons op telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com. We helpen je graag!