Waar kan ik de live URL-prefix van Adyen vinden?

De live URL-prefix is benodigd voor live Adyen accounts. Je kunt deze vinden in jouw Adyen merchant account.

• Log in op jouw live Adyen merchant account.
  • Ga vervolgens naar Account > API URLs
  • Kopieer het deel vanaf de unieke cijfer/letter combinatie, bijvoorbeeld: 1797a841fbb37ca7-AdyenDemo.

Deze live URL-prefix dien je in te vullen in de WooCommerce plugin. Via WooCommerce > Instellingen > tabblad Adyen > Autorisatie.

Kom je er niet uit? Dan kun je ook de documentatie van Adyen bekijken: https://docs.adyen.com/development-resources/live-endpoints