Hoe verwijder je 'vidaXL' in de product titel?

PW Bulk Edit

De vidaXL plugin importeert standaard de producten met de 'vidaXL' prefix in de product titel:

Helaas kun je met de plugin die prefix niet verwijderen, echter kun je dit doen met een plugin van derden.

Een goed voorbeeld zou kunnen zijn PW Bulk Edit: https://nl.wordpress.org/plugins/pw-bulk-edit/. In de plugin kun je een woord opzoeken, in dit geval is dat vidaXL en kun je die laten verwijderen voor al jouw producten in BULK.