Je bent hem vast al eens tegengekomen na het publiceren van een product naar Marktplaats:

'Postcode is te lang en mag niet langer zijn dan 6 karakters'

In dit geval wordt er gedoelt op de postcode die is geconfigureerd in de WooCommerce algemene instellingen:

Helaas telt de spatie in de postcode ook als karakter en zal de postcode te lang zijn, in dit geval 7 karakters. Verwijder de postcode en probeer nogmaals het product te publiceren.