Hoe verwerk ik een bol.com order in WooCommerce?

Om de bol.com orders in WooCommerce te verwerken, dien je de volgende stappen te ondernemen:

1. Ga naar WooCommerce > Bestellingen.

2. Zoek de bol.com order op (dit is te herkennen aan het bol.com ordernummer):

3. Ga de order-bewerking in en klik op 'Process order':

4. Selecteer welke producten je wilt verzenden:

5. Klik op 'Check delivery options':

6. Vervolgens kies je de leverancier en vul je als optioneel ook de Track & Trace code in. Nadat je dit hebt gedaan, klik je op 'Register shipment' om de order te verwerken. Tevens zal die ook worden verwerkt in jouw bol.com account:

De order is nu verwerkt in WooCommerce evenals in jouw bol.com account!