Hoe autoriseer ik de Zalando plugin?

Om de Zalando plugin te autoriseren, dien je een aantal stappen te volgen. In dit artikel leggen wij dat stapsgewijs uit.

1. Login op https://zdirect.zalando.com/dashboard;
  2. Autoriseer als eerst jouw Zalando account;
  3. Na het autoriseren, klik rechtsboven de pagina op de vier blokjes en klik op Technical Integration:

4. Klik op Add Technical Partner
  5. Klik in de volgende pagina op Existing Technical Organisation en vul ons Woosa ID in: 0f0d812f-70fb-4273-a69a-66ee55cfd466;

6. Klik rechtsonder op Choose Merchants;
  7. Selecteer in de volgende pagina bij de dropdown de gewenste Merchant;
  8. Ga akkoord met de Read- en Write toegang en zorg ervoor dat alle machtigingen in de secties Specify Permission zijn verleend en klik opnieuw rechts beneden op Summary.

Heb je alle stappen doorlopen? Neem dan contact op met Woosa, om de connectie af te ronden.