Waar kun je de API credentials in Kaufland vinden?

Om de plugin te autoriseren met jouw Kaufland account, dien je eerst de API credentials aan te maken. Hier leggen wij stapsgewijs uit waar je die kunt aanmaken.

API Keys aanmaken

1. Zorg dat je ingelogd bent in jouw Kaufland account, dat kan via: https://www.real.de/iam/login/
  2. Klik op Merchant account en vervolgens op Dealer portal.
  3. Klik op Shopinstellingen en vervolgens op API.
  4. Nu klik je op Nieuwe API Keys genereren. De Client Key & Secret Key zijn nu aangemaakt, zorg dat je die ergens in een notitie vastlegt, deze kun je na aanmaken namelijk niet meer terughalen. In dat geval moet je opnieuw de API Keys genereren.

Plugin autoriseren

Je hebt nu de API keys aangemaakt die nodig zijn om de plugin te autoriseren. Nu leggen we uit waar je deze in de plugin instellingen kunt invullen.

1. Ga naar WooCommerce -> Instellingen.
  2. Vervolgens klik je op de Kaufland.de tab.
  3. Klik op Autorisatie.
  4. Vul daar de Client key & Secret key in die je hebt aangemaakt in Kaufland.
  5. Klik als laatste stap op Autoriseer Nu.

De plugin is nu geautoriseerd en je kunt beginnen met het publiceren van producten!

Hulp nodig?

Loop je vast? Neem contact met ons op telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com. We helpen je graag!