Bol.com bestellingen automatiseren met MyParcel

Om Bol.com bestellingen automatisch af te handelen vanuit WooCommerce in combinatie met MyParcel, heb je de volgende plugins nodig:

MyParcel configureren

Om de instellingen van de MyParcel WooCommerce plugin te configureren volg je onderstaande stappen.

1. Ga naar WooCommerce > MyParcel
  2. Activeer Order status automation
  3. Kies bij Change order status after voor Printing label
  4. Kies bij Automatic order status voor Completed of Processing

Bol.com koppelen met MyParcel

Vervolgens dien je ook de instellingen van de Bol.com Shipping Connector correct te configureren. Volg hiervoor onderstaande stappen.

1. Ga naar Bol.com > Instellingen < tabblad Shipping Connector
  2. Kies bij Shipping Service  voor MyParcel
  3. Kies bij Register shipment voor Automatically when order is completed of processing (afhankelijk welke keuze je hebt gemaakt bij stap 3 van de MyParcel configuratie)
  4. Ga vervolgens in dezelfde pagina naar het mini tabblad MyParcel en koppel de MyParcel verzendmethodes aan die van Bol.com.

Klaar voor de start!

Jouw Bol.com bestellingen worden elke 15 minuten geïmporteerd, hou dus even goed in de gaten of het proces echt geautomatiseerd is. Kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd contacteren telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com