Bol.com bestellingen automatiseren met Parcel Pro

Om Bol.com bestellingen automatisch af te handelen vanuit WooCommerce in combinatie met Parcel Pro, heb je de volgende plugins nodig:

Parcel Pro configureren

Om de instellingen van de Parcel Pro WooCommerce plugin te configureren volg je onderstaande stappen.

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Verzending > mini-tab Parcel Pro
  2. Activeer Automatisch aanmelden
  3. Kies bij Automatisch aanmelden status voor Processing of Completed
  4. Activeer Voeg tracking toe aan order

Bol.com koppelen met Parcel Pro

Vervolgens dien je ook de instellingen van de Bol.com Shipping Connector correct te configureren. Volg hiervoor onderstaande stappen.

1. Ga naar Bol.com > Instellingen < tabblad Shipping Connector
  2. Kies bij Shipping Service  voor Parcel Pro
  3. Kies bij Register shipment voor Automatically when order is completed of processing (afhankelijk welke keuze je hebt gemaakt bij stap 3 van de Parcel Pro configuratie)
  4. Ga vervolgens in dezelfde pagina naar het mini tabblad Parcel Pro en koppel de Parcel Pro verzendmethodes aan die van Bol.com.

Klaar voor de start!

Jouw Bol.com bestellingen worden elke 15 minuten geïmporteerd, hou dus even goed in de gaten of het proces echt geautomatiseerd is. Kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd contacteren telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com