Hoe autoriseer ik de Amazon plugin?

In dit artikel leggen wij stapsgewijs uit hoe je de Amazon plugin autoriseert.

Amazon

1. Login je Amazon account
  2. Ga naar Partner Network > Find Apps & Services
  3. Type in de Search the Partner Network zoekbalk: Woosa B.V.
  4. Klik op de Amazon for WooCommerce app
  5. Klik rechts op Authorize Now
  6. Op het nieuwe scherm zijn de volgende gegevens alvast ingevuld:
    • Developers Name: Woosa B.V.
    • Developer ID: 659669820705
  7. Klik op Next
  8. Ga akkoord met de voorwaarden door op de checkbox te klikken, klik daarna wederom op Next
  9. Op het nieuwe scherm krijg je de volgende gegevens te zien, die je in de plugin instellingen dient in te vullen:
    • Seller ID
    • Marketplace ID
    • MWS Authorisation Token
  10. Klik wederom op Next

De gegevens zijn met succes nu aangemaakt, deze vul je in de volgende stappen in de plugin instellingen.

WooCommerce

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen
  2. Vervolgens naar Amazon > Autorisatie
  3. Vul daar de volgende velden in met de gegevens die je in stap 9 van de Amazon autorisatie hebt aangemaakt:
    • Seller ID
    • MWS Autorisatie Token
  4. Klik als laatste op Wijzigingen Opslaan

Gelukt! De plugin is nu geautoriseerd met jouw Amazon account!