Hoe werkt de Content Connectie add-on?

In dit artikel leggen wij stapsgewijs uit hoe je nieuwe EAN's (producten) kunt publiceren naar bol.com toe, via de Content Connectie add-on.

Categorieën koppelen

Als eerste dien je jouw webshop categorieën te koppelen met die van bol.com, zodat de plugin weet naar welke categorieën de producten dienen gepubliceerd te worden.

1. In Wordpress, ga naar bol.com > Instellingen
  2. Vervolgens tabje Content Connectie (per direct kom je op de categorieën koppelen pagina)
  3. Klik op Collect Categories (de bol.com categorieën worden nu opgehaald)
  4. Onderaan, kies jouw webshop categorieën en koppel die aan de rechterkant aan de bol.com categorieën

De categorieën zijn nu met succes gekoppeld!

Producten publiceren

Uiteraard is het nu tijd om producten met nieuwe EAN's te publiceren naar bol.com toe.

1. Ga naar het product overzicht
  2. Vink de producten aan die je wilt publiceren
  3. Klik op BULK Acties > Bol Publiceren
  4. Het product zal een aantal minuten blijven staan op In behandeling
  5. Als het product de status heeft Geen inhoud, staat die in de Content Connectie add-on onder het kopje Upload Content

Product informatie invullen

Het product is nu terug te vinden in de Content Connectie add-on, onder het kopje Upload Content.

1. In Wordpress, ga naar bol.com > Instellingen
  2. Vervolgens tabje Content Connectie > Upload Content
  3. Voorzie het product van informatie door te klikken op Beheer Content
  4. Een scherm doet zich nu voor, geef zoveel mogelijk informatie op zodat het een goede score krijgt op bol.com
  5. Klik op Wijzigingen Opslaan
  6. Om de producten te publiceren naar bol.com toe, klik op de Upload Content pagina onderaan het scherm op Upload Content

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd contacteren telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com