Hoe autoriseer ik mijn webshop met bol.com?

Om te kunnen beginnen met de bol.com plugin, dien je als eerste jouw webshop te koppelen met je bol.com account. Hier leggen wij stapsgewijs uit hoe.

Client ID & Secret aanmaken

1. Login op je bol.com verkopersaccount: login.bol.com/login
  2. Klik rechtsbovenaan op je bedrijfsnaam > Instellingen
  3. Vervolgens klik je op API instellingen
  4. Scroll naar beneden en klik onder het kopje Client Credentials op Aanmaken
  5. Geef een willekeurige naam op als API gebruiker, bijvoorbeeld WooCommerce
  6. Klik op Ja voeg toe
  7. Er is nu een Client ID aangemaakt. Als je klikt op Toon Secret, doet de Client Secret zich voor. De Client ID & Secret vullen we in de bol.com plugin instellingen, dat leggen wij hierna uit

Client ID & Secret invullen

Nu de API gegevens zijn aangemaakt, kunnen we ze invullen in de plugin instellingen.

1. In Wordpress, ga naar bol.com > Instellingen
  2. Klik vervolgens op het tabje Accounts
  3. Vul daar de Client ID & Secret in, die je hierboven hebt aangemaakt
  4. Klik onderaan het scherm op Wijzigingen opslaan
  5. Vervolgens op Klik om te autoriseren

Gelukt! Jouw webshop is nu geautoriseerd met je bol.com account. Je kunt nu beginnen met het publiceren van producten.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd contacteren telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com