Track & trace opnemen in e-mails

Het is mogelijk met de plugin om de Track & Trace codes op te nemen in de order emails die naar de klanten worden verstuurd.

1. In Wordpress, ga naar WooCommerce > Instellingen
  2. Vervolgens tabje vidaXL
  3. Je zou meteen de checkbox moeten zien: Track & trace opnemen in e-mails over bestellingen, vink die aan
  4. Sla de wijzigingen op

Nu zouden alle Track & Trace codes in de emails worden verstuurd naar de klanten toe.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd contacteren telefonisch via 0320 - 33 77 77 of per e-mail via support@woosa.com